joi, 3 aprilie 2008

Spam...

Nu mi-am mai verificat mail-urile de cateva zile si s-au strans......vreo 62 mai exact. Nimic interesant....sau da: un spam cu horoscopul zilei....normal ziua de ieri (2 Aprilie). Hai sa-l citesc, in lipsa de somn ce nu face omu'?

!!! Observatie: eu nu cred in asa ceva!

"Viitorul iti inspira teama, pentru ca urmeaza sa iei o decizie pentru care, inca, nu te simti pregatit"....Adevarat o data! desigur ca viitorul imi inspira teama, mai ales ca termin anul asta faculta si ..... mai departe scrie in carte(a vietii) :)

"Ar trebui sa mai amani putin momentul, sa te mai informezi, sa mai afli si din alte surse incotro este mai bine sa pornesti, de aceea esti atat de derutat si suspicios." Adevarat de doua ori! ...sigur n-am scris eu articolul??

"Mai asteapta, amana marile hotarari pe altadata, cerand un ragaz, ce-ti va fi de folos pentru a-ti limpezi mintea. Altfel vei gandi maine.." Adevarat de 3 ori! Adjudecat as putea zice! :P Asta chiar a fost scris de catre mine! Exact la ce m-am gandit toata ziua de ieri, era deja scris in spam-ul asta. Ciudat, nu?....e scris in stele ce o sa se intample cu noi??? Neaahh....dar totusi tura asta s-au potrivit......vedem mai incolo cum o fi!

Ce ti-e si cu spam-urile astea?! :P

3 comentarii:

Roxx spunea...

Si eu am constatat ca horoscopul se mai potriveste din cand in cand :)

Iulian Filip spunea...

Oare nu o fi vreun horoscop care sa-ti spuna ce subiecte vom avea la examene??

Roxx spunea...

mai iulian mai... tu nu mai scrii pe blog? a facut panze de paianjen :D