miercuri, 5 decembrie 2007

Bradul din Unirii

Tocmai am citit un articol din 9AM care ne arata "marea inselatorie" regizata de Videanu si Banca Millennium. Daca am facut pe cineva curios sa stiti ca, dupa cum spune articolul, bradul din Piata Unirii nu are 76 de metri ci 70 (datorita incompetentei constructorilor) si astfel nu e cel mai inalt brad din Europa, ci al doilea dupa cel din Porto. (ori fratilor, cati dintre voi s-a dus mai degraba sa-l vada pe cel mai mare?....si cati dintre voi s-au dus doar ca sa vada cat de frumos poate fi?....si mai bine, cati sau dus sa-l vada, asa ca sa fie primii care-l vad???).

Totusi, unde ajung sa fiu de acord cu cei de la 9Am este faptul ca pe toata durata lunii Decembrie, manifestarile care se vor tine in Piata Unirii vor avea in spate o anumita organizatie, "ArCub", care, desi a emis pretentii financiare de vreo trei ori mai mari decat pretul pietei, a castigat acest proiect fara nici un fel de licitatie.

In sfarsit, ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca romanul nostru de rand, din Bucuresti sau venit din alte parti, nu s-a calcat in picioare pentru ca bradul ar fi avut 76m sau 70, el s-a calcat in picioare pentru ca: asa e romanul, trebuie sa vada tot ce se intampla, inca din primul moment, pentru ca altfel e crezut inferior,neinformat si in al doilea rand cred ca si toata aceasta valva facuta de canalele media a dat ceva apa la moara orgoliului bucuresteanului in acest sens.
Ca autoritatile a fost prinse descoperite, e si asta adevarat...dar totusi, am fost acolo si nu stiu cum a fost la revolutie, dar am impresia ca acum au fost mai multi in piata.

In concluzie, o avea si Videanu pacatele lui (care sigur iau destul timp preotului cand se duce la spovedanie, daca tot suntem in Postul Craciunui), dar pentru ca s-au calcat oamenii in picioare, nu prea mai e vina lui....trece de acum la fiecare participant in parte la eveniment.

Un comentariu:

Sim spunea...

Yep... mult adevar in ceea ce zici u. Vezi si http://simonaliliana.blogspot.com/2007/12/dezmintire.html